Ο Οργανισμός μας

Το «Πιστεύω στον Άνθρωπο» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2013.

Η έδρα του οργανισμού βρίσκεται στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Η ιδέα του οργανισμού Πιστεύω στον Άνθρωπο γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2012 και άρχισε να παίρνει μορφή τον Οκτώβριο του 2012. Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου έγινε η σύλληψη του ονόματος του που είναι καθαρά συμβολικό και φανερώνει την Πίστη που έχουμε στον Άνθρωπο και στις απεριόριστες ικανότητες που έχει!

Πιστεύω στον Άνθρωπο σημαίνει πως έχω συνειδητοποιήσει την τεράστια δύναμη που διαθέτω μέσα μου και ότι πλέον την χρησιμοποιώ για το καλό όλου του κόσμου.

Σημαίνει πως βλέπω την ανισορροπία γύρω μου και ότι αποφασίζω να δράσω.

Σημαίνει πως αναγνωρίζω ότι όλοι και όλα είμαστε Ισότιμα και Ισάξια μέλη πάνω στον πλανήτη και συνεπώς σέβομαι κάθε μορφή ζωής πάνω στην Γη όπως σέβομαι τον εαυτό μου.

Σημαίνει πως αναγνωρίζω τον εσωτερικό μου εαυτό και τον αγαπώ όπως είναι την κάθε στιγμή. Η αγάπη για τον εαυτό μου με οδηγεί στην αγάπη για όλους και τα πάντα.

Σημαίνει πως έχω συνειδητοποιήσει ότι πρέπει ΕΓΩ να γίνω η αλλαγή που θέλω να δω στον κόσμο, όπως είπε ο Μαχάτμα Γκάντι.

Σημαίνει πως πλέον ΑΛΛΑΖΩ τα πράγματα γύρω μου.

Ο οργανισμός Πιστεύω στον Άνθρωπο βοηθάει ενεργά σε υλικό, οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο κάποιους από τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Όραμα του είναι να αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά ΟΛΟΥΣ τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά και ΟΛΑ τα όντα που συμβιώνουν σε αυτό το καταπληκτικό πλανήτη που ονομάζεται ΓΗ!

 

This post is also available in: Αγγλικα